Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble seksuelt krenket og trakassert av en noen guttevenner for et års tid sine, noe som plager meg i dag. Er det for seint å tenke på dette nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For et år siden skjedde det noe jeg ikke er helt sikker på om var greit. Altså jeg føler meg utrolig krenket, og jeg blir kvalm av å tenke på det. Jeg, en gutt jeg holdt på med, og en kompis av meg stod ute i en gang og snakket. Helt uten videre dro de meg inn på en do, skrudde av lyset, satt meg ned på doen og begynte å klå på meg. Tok meg på lårene, i skrittet, og puppene. Jeg fikk panikk, og lo, men jeg ba dem slutte. De tok meg selvfølgelig ikke seriøst. Jeg reiste meg og prøvde å gå ut, men da holdt han ene på låsen, og kompisen min greip meg på ræven. Etterhvert slapp de meg ut og jeg styrtet inn på klasserommet. Hele minnet er litt tåkete, og en stund glemte jeg det. Og jeg ble sammen med fyren jeg den gang holdt på med, rett etter dette skjedde. Og i det forholdet brukte han meg, og trakasserte meg. Jeg skjønte ikke hvor ille dette var, jeg tror jeg var smigret for at noen likte kroppen min (var ekstremt usikker den tiden).... er det for seint å tenke på dette nå?

SVAR

Besvart 10.12.2017 10:21:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle