Hopp til hovedinnholdet

Er jeg bilfil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, ung Jeg er gutt ( snart 13 ),og har litt problemer med seksualitet. ( jeg har aldri hatt noe seriøst forhold til noen i mitt liv, så alt av dette er basert på hvordan jeg tenker ).Så i mitt liv så langt har jeg aldri hatt noen ( ordentlig ) kjæreste, men jeg har hatt/har forelskelser, og nesten alltid jenter. Men for litt siden begynte jeg å tenke på gutter, og tanken liker jeg, og jeg begynte å tro at jeg var bifil. jeg snakket med en venn eller to om det og jeg har liksom konkludert at det er det jeg er. Men i det siste har jeg blitt redd for at jeg lurer meg selv, at det er en stor fase. Og så må jeg gå rundt å si «false alarm!» til alle sammen ( har ikke sakt det til foreldrene mine ennå ). Og det har jeg virkelig ikke lyst til... hva tror du/dere? Er jeg bilfil?

SVAR

Besvart 11.12.2017 19:32:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Derfor varierer sexlysten din

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle