Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg er litt forelsket. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 15 år som er usikker på om jeg er forelsket. Litt forelsket hvertfall. Det er en jente i parrarellklassen min som jeg har vært veldig forelsket i før. Så tok det litt tid men nå tror jeg at jeg er litt forelsket igjen. Jeg kan se for meg oss to som kjærester, venter spent på svar fra henne på feks Snap og syntes henne er veldig pen. Det er ikke sånn at jeg for sommerfugler i magen, men jeg blir heller nervøs når jeg snakker med henne. Jeg prøver å være i nærheten av henne når jeg kan og som sagt hadde jeg lett kunne blitt sammen med henne. Er forsatt litt usikker på om jeg er forelsket, men tror jeg er litt forelsket. Som dere leser er jeg veldig usikker

SVAR

Besvart 19.12.2017 16:10:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle