Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten er sjalu og spiller mye pc-spill. Hva skal jeg gjøre for å endre dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! har er kæreste som elsker å spille pc spill, vi har snart vært sammen i et år. han ringer aldri men sier det bare er å ringe. han blir veldig fort sjalu vis jeg legger ut et bildet på insta å jeg har en topp som ikke går heklt opp til halsen. han lurer også ofte på hvem den gutten er vis jeg har en gutt på snap. elsker han meg like my vis han er veldig opptatt av pc spill? og ossen kan jeg få han til å la det være litt å heller være med meg å smakke med meg andre steder enn bare chatt? vil ikke forholdet skal bli slutt så plzz kom med noen tips til hva jeg kan gjøre for å få forholdet helt bra?

SVAR

Besvart 16.01.2018 22:35:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjekk om du spiller for mye

Lurer du på om du er spillavhengig? Her er rådene for deg som spiller for mye.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle