Hopp til hovedinnholdet

Min mor nekter meg å møte kjæresten min, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 som har en kjæreste på 15. Vi har vært en del sammen i det siste, og jeg tror foreldrene mine har fått litt tillit til han. En kveld vi var ute ga han meg sugemerke (begge ville) og vi hadde det kjempefint. Sugemerket ble rødt og en del større enn planlagt. Dagen etter, ved frokosten, oppdaget moren min sugemerket mitt på halsen, og hun spurte i raseri hva det er. Jeg ville selvfølgelig ikke fortelle henne sannheten, så jeg svarte ikke. Hun klikka helt og spurte om det samme spørsmålet igjen, men jeg nektet å svare. Da trodde hun selvfølgelig at kjæresten min hadde vært voldelig mot meg, eller til og med kvelt meg (noe som ikke er sant i det hele tatt). Deretter sa hun til meg at jeg ikke fikk treffe han mer. Hun mente at et sugemerke var utrolig skammelig, og måtte helst ikke vises til noen... Kjæresten min er kjempefin å være sammen med, men hva skal jeg gjøre nå som jeg ikke får se ham mer? Har jeg ikke rett til frihet?

SVAR

Besvart 03.01.2018 13:47:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
account_circle