Hopp til hovedinnholdet

Har kjæreste, men har lyst til å gjøre det slutt fordi jeg liker en annen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen måneder siden fikk jeg meg kjæreste. Jeg var veldig forelsket, men både jeg og han er veldig sjenert, så vi tør liksom ikke å snakke sammen så mye... Vi har prøvd å finne på litt på fritiden, men det blir liksom ikke så mye snakking. Han er forresten to år eldre enn meg. Men det er en annen gutt som jeg har vert forelsket i i flere år nå, og jeg er ikke så veldig sjenert med ham. Og jeg tror liksom at jeg bare blir mer forelsket i ham, og mindre forelsket i kjæresten min. Jeg har tenkt litt på å gjøre det slutt, men jeg vet ikke hvordan. Jeg er så utrolig redd for å såre ham, men jeg synes det er så vanskelig å ha en kjæreste som jeg ikke tør å snakke med. Han andre som jeg er forelsket i er forresten bare ett år eldre enn meg, men han er broren til BFF-en min. Han visste før at jeg likte ham, men jeg vet ikke om han likte/liker meg. Så spørsmålet er, hva bør jeg gjøre? Bør jeg slå opp med kjæresten min, og hvordan? Og han andre, fins det en måte å bli mindre forelska?

SVAR

Besvart 10.01.2018 05:29:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle