Hopp til hovedinnholdet

Har vært sammen i 6 måneder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 15 år. Kjæresten min og jeg har vært sammen i snart 6 måneder. Men noe har skjedd mellom de månedene som ikke har vært greit! En gutt har sagt ting og fysisk rørt kjæresten min uten at hun vil det. Han har blandt annet sagt «du er pulbar» «hvis forholdet blir dårlig så er jeg her og vi kan ha sex for å hjelpe», han har også tatt henne på insiden av låret uten at hun vil, han er klengete og bryr rett og slett ikke seg at hun har en type. Alt det skjedde for 2-3 måneder siden, det knuste meg, og dama mi blir litt irritert når jeg ikke lar det gå, hun mener at han har stoppet og at det var lenge siden. Hun blir deppet og knust fordi jeg fortsatt snakker og er deppa over det. Kjæresten min går ikke på samme skole som meg. Er det noe jeg kan gjøre? Enten for å stoppe han.! Eller for å hjelpe meg selv og dama mi til å glemme det. Alle jeg har fortalt mener at det er seksuell trakkasering, men hun vil ikke anmelde noe fordi de går i klassen til hverandre. Hjelp gjerne?!

SVAR

Besvart 10.01.2018 11:08:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle