Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bevise at du er ute etter et forhold 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt et lite dilemma i det siste og skal prøve å ramse det opp kort. Jeg drev på hooka med en jente på fest engang (ikke sex). 1 uke senere ble jeg godt kjent med andre jenter, men det var en jente som var spesiell. Vi hadde mange felles interesser og samme humor og hun er veldig pen (ikke minst sexy). Jeg endte opp med å snakke med henne ofte. Hun stakk engang til meg også snakka vi i en hel natt uten sex. Okey, så denne jenta er utrolig pen og vakker og jeg har ikke lyst til å ødelegge noe, men hun spør meg om hvem den jenta jeg klinte på festen er og sier at hun har hørt fra hele skola at vi har hatt sex osv., noe som ikke er sant. Jeg har hatt et rykte på meg at jeg bare er en fuckboy, men akkurat denne jenta er noe for seg selv, jeg har faktisk lyst til å snakke med henne dag ut og dag inn. Så jeg lurer på hvordan jeg kan bevise at jeg ikke bare vil ha sex, men heller ta steget videre mot et forhold? Har vært i et forhold før, men har mistet gamet Takk for svar.

SVAR

Besvart 11.01.2018 23:03:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle