Hopp til hovedinnholdet

13 år og bifil og liker en venninne som jeg tror liker meg tilbake. Er det ok at vi har sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bare lurte på noe. Jeg liker gutter, og jeg tror ikke jeg liker jenter, unntatt en! En av bestevenninne mine fant jeg ut at er bifil for litt siden og jeg tror jeg liker henne og hun liker meg. Vi ser hverandre ikke ofte fordi vi bor så langt unna hverandre. Men hun kommer på besøk til meg noen ganger og jeg til henne. Jeg er en sånn type jente som får dårlig «samvittighet» eller no sånt ovenfor foreldrene mine om jeg «hooker» med noen. (Ikke at jeg gjøre det mye assa! Haha). Syns du det virker greit å kysse henne og kanskje slikke hverandre? Jeg har faktisk veldig lyst til d og d har hun også. (Og sove naken sammen) Jeg håper du fårsto spørsmålet mitt... hehe, hvis du ikke syntes jeg forklarte d bra nok så si ifra så kan jeg prøve på nytt:) Tusen hvertlig takk på forhånd❤️

SVAR

Besvart 15.01.2018 21:16:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Her er noen tips til hvordan forhindre at en av dere blir såret.

 

Les mer
attach_file

Er dere ikke like kåte?

Hvis den ene i forholdet ønsker mye sex og den andre ikke har like stor seksuell lyst, kan det fort bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle