Hopp til hovedinnholdet

Du sier din kjæreste slår, dytter og sier stygge ting til deg. Han er også spilleavhengig. Du har selvmordstanker og skader deg selv. Du er redd for å hive han ut fordi han kan være voldelig mot deg. Du har ikke et direkte spørsmål, men du høres veldig fortvilet ut.   

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min har vært ilag i nesten 2 år nå men nå er jeg lei av å bli behandlet dårlig, noen ganger klapper han til meg, dytter mæ i ting og sier gå og heng dæ og reis til helvette. Jeg og han bor ilag å han e ca like gammel som meg. Han e kraftig å veier over 100 kg mens jeg er liten og tynn å veier bare under 45 kg. Grunnen til at han blir sånn mot meg er fordi han er veldig spilleavhengig å vis jeg kommer å prøver å få han vekk fra det så kan det hende han sier gå og heng deg. Jeg lider av selvmordstanker og kan hende at jeg kutter meg på armen. Jeg er livredd for å hive han ut fordi han er voldelig mot meg. Jeg vil være ilag med han derfor jeg er redd for å hive han ut og miste han. Jeg går til rus og psykratri men jeg klarer ikke snakke om mine problemer ansikt til ansikt med noen. Jeg har lyst at noe skal skje med meg og ta livet mitt. For jeg kan ikke leve sånn her mer. Jeg har prøvd å snakke med folk om hvordan jeg blir behandlet og hvordan jeg føler meg.

SVAR

Besvart 15.01.2018 10:28:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle