Hopp til hovedinnholdet

Hvordan "hooke"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!J og A har kjent hverandre i ca1år,i starten var d så vidt en flørt mellom oss.I høst begynte vi i samme klasse og har blitt gode venner. Vi har siden okt/nov hatt en slags greie, men d va først i slutten av des d tok av. Jeg begynte å sende lettkledde bilder til han og fikk dickpic's som svar. A sa at jeg var deilig, at han ble kåt av meg og at han ville være i nærheten av mg. Som nevnt i stad går vi i samme klasse(på en relativt liten skole)og d hender seg at vi får øyekontakt, man ser tydelig i blikkene våres at d er "noe" der. Han sier at han er veldig glad i meg osv og vi står i gangen og klemmer av og til når ingen ser oss(på en romantisk måte)I går spurte han om jeg sku se på kampen på søndag, d ska j, han spurte om vi kunne møtes midt i en periode sånn at vi kunne være i fred(sånn at vi da kan hooke)J vil jo, syns han r kjekk osv, men jeg gruer meg på en måte.konkl:vil hooke, er litt spent, hvordan gå fram?Har hooka før, men har dere råd? Hvrdan føle seg komf?

SVAR

Besvart 17.01.2018 22:42:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle