Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg holdt på med ble sammen med en annen jente

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 som («trodde») hadde en greie med en gutt. Vi har ikke hooka, men lissom ligget inntil hverandre, stryket på hverandre osv. Han virka sykt Keen da vi var på en hyttetur med noen venner forleden. Han ville hele tiden ligge inntil meg, men han var forsiktig med å ikke gå for langt. Vi lå under dyna og flørta i evigheter og han tok initiativet. Alle sa at vi kom til å bli sammen. For en uke siden møtte jeg han og han ville hele tiden klemme meg, holde meg i hånda osv. Han ville også at vi skulle gå sammen alene uten vennene våre. I går snappa vi sammen i sånn 1 time. Jeg har aldri vært hodestups forelska før. Jeg tenkte på han hvert minutt og drømt om han sånn hver dag. Men i dag har han blitt sammen med eksen!! Hva skjer? Har jeg tolka han feil?? Jeg er så lei meg og bare gråter og gråter. Det er som hjertet mitt har brukket i 2. Hva har skjedd?

SVAR

Besvart 21.01.2018 16:54:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle