Hopp til hovedinnholdet

Hvordan spørre hun jeg liker om hun vil bli med "ut"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung.no! Det er en jente jeg har gått på samme skole siden uskolen med som jeg har blitt litt forelska i. Vi begynte ikke å snakke sammen før ifjor, da vi møttes på en fest. Etter det har vi møttes på et par fester men annet enn det har vi ikke hatt så mye kontakt. Derimott har vi klikka ganske bra sammen de gangene vi har vært sammen, og hun viser jo en del tegn på at hun kan like meg. Her om dagen spurte jeg om hun ville gå med meg til russeballet som er om et par uker, og det sa hun ja til, men når vi fikk se prisen det kom på droppa vi det. Nå har jeg lyst til å spørre henne ut, og er usikker på om jeg bør gjøre det. I og med at hun går en annen linje, er det ikke lett å få kontakt med henne. Dessuten er hun alltid rundt venner og jeg får ikke snakket med henne på to-manns-hånd. Da jeg spurte henne ut til ballet, gjorde jeg det over snap, men jeg vil heller gjøre det face2face denne gangen. Hva burde jeg gjøre? Hvordan? Håper dere kan hjelpe en ung kar i nød :)

SVAR

Besvart 28.01.2018 22:12:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle