Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri vært forelsket og har lyst på kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 snart 15 (03) er det unormalt at jeg ikke har vært forelsket en eneste gang? Liksom alle sier at h*n de er forelsket i at liksom de blir helt varme og flaue osv osv når de snakker med h*n.. men jeg har ikke følt det en eneste gang! Er det unormalt at jeg ikke har vært ordentlig forelsket enda???? Jeg har veldig lyst på en kjæreste noen tips? Jeg har vært sammen med en gutt, men det var på barneskolen haha.. så jeg likte han jo egt ikke men det var kult å ha en kjæreste liksom... men nå på ungdomsskolen er det FLERE som har kjæreste og de kliner og har det koselig alt det der... det ser så koselig ut å ha en kjæreste! Håper dere skjønner:)

SVAR

Besvart 27.01.2018 23:26:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg har aldri vært forelsket

Noen ganger kan det virke som om alle rundt deg er forelsket, men hva skal du gjøre når du ikke opplever å bli forelsket selv? Er det unormalt? Og hva skal til for å bli forelsket? 

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle