Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jeg kjenner 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er en jente jeg har begynt å få litt følelser for i det siste, og jeg er ikke helt sikker på hva jeg bør gjøre. Jeg har gått i samme klasse som denne jenta siden førsteklasse på barneskolen, og nå går vi inn i siste semester på videregående. Som nevnt, begynte jeg ikke å få følelser for henne før nylig, da min vennekrets gikk litt inn i hennes vennekrets. Hun virker som en skikkelig real jente og de få gangene jeg har snakket med henne har det virket som at vi kommer godt overens. Hun slo nylig opp med kjæresten sin, så jeg er redd for at hun skal ta det negativt om jeg skulle prøve meg på henne, men det er bare et par måneder igjen av skolen, og om jeg ikke slår til snart kan det hende det blir for sent. Jeg er dessuten litt usikker på hvordan jeg bør gå fram, da vi begge vet godt hvem hverandre er. Er litt kjipt, siden jeg ikke klarer å slutte å tenke på henne.. Hvordan kan jeg gå frem for å bli bedre kjent med henne? Burde jeg spørre henne ut? Isåfall, når, hvor og hvordan?

SVAR

Besvart 22.01.2018 19:39:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle