Hopp til hovedinnholdet

Hei! I sommer begynte jeg å snakke med en gutt fra Nederland på nettet, og vi er nå sammen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I sommer begynte jeg å snakke med en gutt fra Nederland på nettet, og vi er nå sammen. Vi snakker på chat hver dag, og prøver å ringe hverandre minst en gang i uka. Han kommer hit den 16. Februar og skal bo hos oss i fire dager. Det er greit for begge foreldrene våres. Jeg gleder meg selvfølgelig mye, men jeg kjenner at jeg kommer til å bli nervøs også. Det er kjempe koselig å ringe hverandre, så jeg tror ikke det blir noen utfordring å snakke sammen på ekte heller. Men det blir bare så rart å faktisk se han på ekte. Jeg føler egentlig det kommer til å gå veldig greit og naturlig, men har dere noen tips til hvordan jeg være meg selv og holde meg rolig rundt han i starten? Det hadde vært kjempe kleint om vi ikke klikket i det hele tatt liksom :/ Vi har også snakket om sex. Begge har lyst, så da er det vel ikke så rart om det skjer første gang vi møtes? Og; går det egentlig an å være sammen med noen du aldri har møtt?? Han er forresten ett år yngre. Takk for tips!

SVAR

Besvart 29.01.2018 21:59:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle