Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt veldig godt, men han liker en annen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år som liker en gutt. Jeg har likt han kjempe lenge, vi går på samme skole på samme trinn og gikk i klasse sammen på barneskolen. Vi er bestevenner, men vi finner ikke på noe sammen etter skole og i helger/ferier. Jeg har så lyst å finne på noe med han og har prøvd å sende snapper «noen som vil finne på noe?» jeg får ikke svar og det har ikke noe med at han ikke er verdt det eller noe slikt, for han er virkelig drømmegutten! Han har et hjerte av gull, er smart, kjekk og omtenksom! Han er utrolig morsom også. Jeg lurer veldig på hvordan jeg skal få han med på ting i helger og ferier? En annen ting som jeg blir veldig lei meg av er at han liker en annen jente på skolen. Den jenta er ikke i min gjeng og vi er ikke spesielt begeistret for henne fordi vi ikke syns hun er noe hyggelig. Men han er helt betatt av henne og hun liker han og de har nesten bedre kontakt enn meg og han. Hva skal jeg gjøre? Dette høres sikkert veldig rart ut, men jeg blir lei meg...

SVAR

Besvart 02.02.2018 01:15:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle