Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor oppfører kjæresten seg respektløst mot meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er sammen med en 22 år gammel gutt fra afghanistan. Vi har vært sammen i snart 3år og ting har vært greit fram til nå .. han har begynt å bli veldig respektløs mot meg. Han kan finne på å ta meg på rumpa når han går forbi og himler med øynenen når jeg snakker til han.. og når jeg vil snskke om noe som har skjedd, altså hvis vi har kranglet eller noe, så sier han bare " oki,unnskydl" også ingenting mer. Så hvis jeg skal enda snakke om det, så sier han bare " ferdig med det" " slutt å mas" osv.. og idag, så fikk han en melding med et hjerte på. Så sendte han hjerte tilbake og skulle slette samtalen. Da stoppa eg han og sa, javel? Kem e ho? Så seie han " det er en gutt" men det var bilde av en jente og et jente navn. Så eg ble lei meg begynte å grine og da sier han " hva griner du for?så sendte jeg han melding før han gikk og skrev at han knuste hjerte mitt og svarer jeg fikk var " ok" hva skal jeg gjøre og hvorfor er han sånn?Det nytter ikke å snakke med han om det.

SVAR

Besvart 30.01.2018 15:46:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
account_circle