Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan fetter og kusine få barn sammen, og blir det friskt?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som alltid har blitt holdt unna familien min på pappa sin side. Når jeg ble 18 flyttet jeg inn til søskenbarnet mitt, sønnen til broren til faren min som er død. Familien på den siden er så lik meg, jeg er ikke lik moren min, tanten min eller søsteren min som er «min familie». Flyttet inn på dagen uten noe jeg hadde pakket, fordi det var så spontant. Flyttet inn i antrekket jeg kom i, uten noe ekstra. Vi har opplevd mye allerede og nå har vi kommet tilbake til hverandre enda en gang etter mye om og men. Vi er så forelsket i hverandre, villige til å flytte langt vekk bare vi har hverandre. Vi har lyst på barn sammen, og forholdet oss imellom kan ikke beskrives. Sexen kan ikke måle seg, ikke følelsene heller. Vis jeg får barn med han, er det stor sjanse for at vi ikke får et sunt barn? Hvordan kan jeg sjekke det her på forhånd. Vil bare at det skal gå greit, vil ikke noe annet. Det gjør så vondt, tanken på at det ikke skal bli han og meg. Og vi vil ha en familie sammen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer