Hopp til hovedinnholdet

Kan fetter og kusine få barn sammen, og blir det friskt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som alltid har blitt holdt unna familien min på pappa sin side. Når jeg ble 18 flyttet jeg inn til søskenbarnet mitt, sønnen til broren til faren min som er død. Familien på den siden er så lik meg, jeg er ikke lik moren min, tanten min eller søsteren min som er «min familie». Flyttet inn på dagen uten noe jeg hadde pakket, fordi det var så spontant. Flyttet inn i antrekket jeg kom i, uten noe ekstra. Vi har opplevd mye allerede og nå har vi kommet tilbake til hverandre enda en gang etter mye om og men. Vi er så forelsket i hverandre, villige til å flytte langt vekk bare vi har hverandre. Vi har lyst på barn sammen, og forholdet oss imellom kan ikke beskrives. Sexen kan ikke måle seg, ikke følelsene heller. Vis jeg får barn med han, er det stor sjanse for at vi ikke får et sunt barn? Hvordan kan jeg sjekke det her på forhånd. Vil bare at det skal gå greit, vil ikke noe annet. Det gjør så vondt, tanken på at det ikke skal bli han og meg. Og vi vil ha en familie sammen.

SVAR

Besvart 31.01.2018 19:49:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle