Hopp til hovedinnholdet

Eg likar nokon som har kjæreste!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er ei jente på 13 år og liker ein gutt i klassen, men han har kjæreste. Alle i klassen trudde at han kun blei ilag med kjæresten fordi han seier ja til alle. Men når me gjekk him får skulen ilag ( eg og han eg liker + nokon venner) sa han at han synest at kjæresten var fin nei deili sa han, etter på så sa han at han tulla men eg er litt usikker. Eg og han eg liker er mase ilag på skulen og var bestevenner når me var mindre. Når me var på leirskole i barnehagen såv me til og med i samme seng. Ein gang på skulen sa ei jente at han likte meg til alle venene til han eg liker. Han svarte ingenting men så sa eg «nei han kan jo ikkje det han har jo kjereste»og då fortesete han,eg sa det berre fordi et kjæresten ikkje sko tru eg likte han. Nå har bestevennen min (ikkje han eg liker altså) og begynt å lika han eg liker (bestevennen min veit ikkje at eg liker han)Trur du han liker meg? Trur du han tulla eller liker kjæresten? Og trur du bestevennen min blir sur vis eg seier eg liker han?

SVAR

Besvart 13.02.2018 12:47:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
account_circle