Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør jeg. Føler det er rett å være med eksen, men feil med  kjæresten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde en kjæreste i ca. 1 og et halvt år, og det er nå 1 år siden det ble slutt mellom oss. Jeg tenker fortsatt på han vær dag og jeg vil ikke få til svar at jeg må komme over han, fordi det er det alle prøver å fortelle meg. Men det er ikke det som er det værste, jeg har et slags dilemma. For 1 måned siden fikk jeg meg en ny kjæreste, og jeg angrer på at vi ble sammen. Jeg er glad i den nye kjæresten, så jeg skulle ønske vi kun var venner. Eksen min har også en greie med ei ny jente, men de er ikke "sammen". Jeg snakker litt med eksen min av og til, men det er ikke mye og vi snakker litt i koder på en måte. Jeg vet ikke om jeg skal gjøre det slutt med min nåværende kjæreste og være singel og satse på at eksen min kommer tilbake senere eller ikke. Det som er, er at jeg føler jeg har følgt hjernen min litt for mye, og hjertet litt for lite. Det føles feil når jeg er sammen med kjæresten min, men føles så riktig å være sammen med eksen min. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.02.2018 15:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
account_circle