Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men nå er det kleint mellom oss. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er 15 år og har noe jeg lurer på. Jeg har snakket en del med en gutt på trinnet de siste månene og vi begge vet at vi liker hverandre. Men etter vi bekreftet for hverandre at vi liker hverandre, selv om vi egentli allerede viste det, så har det blitt litt kleint. Vi har aldri vært sammen på fritiden. Jeg har heller aldri hatt kjæreste. Jeg lurer på hva som er veien å gå videre? Hva skal vi gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er ikke uvanlig at det blir litt usikker stemning når to mennesker vet at de liker hverandre. Det kan være vanskelig å vite hva man skal gjør videre - jeg skal hjelpe deg på vei.

Det viktigste er at noen bryter stillheten, og går litt utenfor komfortsonen. Hvis ingen tar det neste steget, vil det forbli kleint mellom dere. Jeg syntes du skal ta kontakt med han, og spørre om dere skal finne på noe utenom skolen. Vis at du vil bli bedre kjent med han, og at det ikke trenger å bli ubehagelig mellom dere. 

Jeg legger ved flere nyttige artikler du kan se på. Det viktigste er at du tør å ta det neste steget. Du skal ikke se bort i fra at han også syntes dette er en vanskelig situasjon, og setter pris på at du tar initiativ.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse