Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 14 år. Kan jeg være sammen med en på 18 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14. Jeg har møtt en gutt på Snapchat. Han er veldig snill og har den samme humoren som meg og vi har det gøy når vi snapper. Jeg kjenner flere av vennene hans også og alle er snille og respektereee at jeg er yngre. Men vet ikke om de vet om meg og han. Problemet er at han er 18 og jeg er 14. Er det greit å være sammen da??Vi liker begge verandre men jeg tørr ikke å møte han fordi jeg vet ikke hva jeg skal si til mamma og pappa. Har hørt mange som blir anmeldt fordi de er sammen med mindre årige.

SVAR

Besvart 12.02.2018 15:36:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle