Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i og har seksuelle tanker om en annen gutt.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

hei!! jeg er forelsket i en medelev som btw også er en gutt. Og har seksuelle tanker om det. Har også tobakkavhengihet. Har også skeiv penis

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 14!

Takk for spørsmål.

Puberteten er den perioden av livet det skjer aller mest med kroppen. En vokser i høyden, det kommer hår på deler av kroppen som før var uten og penis vokser og en får sædutløsning når en onanerer.

Dette er også da en begynner å legge merke til hvem en blir forelsket i kåt på. Når en finne rut av det, er det ikke uvanlig at en får seksuelle følelser og behov. En kan føle det som om kroppen koker av kåthet - hele tiden. Noen ganger forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv. Det er derfor ikke noe rart at du får seksuelle tanker om gutten du er forelsket i.

En del av puberteten, er at en begynner å legge merke til hvordan kroppen ser ut. Gutter blir ofte opptatt av hvordan penis ser ut og kan tenke den er for liten, for stor, for tynn, for tykk eller at den peker i en eller annen feil retning. Da er det ok å vite at penis kan se veldig forskjellig ut og at de aller fleste fungerer helt fint. Blir du usikker på det, kan du snakke med helsestasjon for ungdom i kommunen der du bor. Der kan du også få råd og tips om å slutte å røyke, om du er klar for det.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Alt du bør vite om røyking

Røykpakke og lighter ved siden av askebeger (foto: ung.no)

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse