Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min blir kontrollert av broren sin.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jenta det er snakk om er selv 16 år, problemet ligger i at familien hennes ikke vil at hun skal være med meg (17), på bakgrunn av at at jeg er etnisk norsk og ikke har samme livssyn som foreldrene. Jeg som person er ikke noen «bad boy» eller noe som helst, er en høyt utdannet instruktør innenfor TKD så vet hva religion, verdier, holdninger osv har slags betydning. Jenta holdt da kontakten vår skjult fra foreldrene i starten, foreldrene ble fortvilet når de fant ut at hun ikke ville la meg gå, fordi de mente hun skulle fokusere på utdanning og skole. Vedkommende sitt karakterkort var svært bra, og hun sto alltid på for å prestere men klarte ikke leve opp til forventningene til foreldrene. De ga hun dermed husarrest. Når broren som er (18) fant ut av dette, så knuste han mobilen hennes, pc’n hennes og slo henne. Foreldrene vet ikke det, men det kan hun selv ikke si fordi da vil broren si at vi har hatt sex til dem (ortodoks kristendom). Hjelp.

SVAR

Besvart 19.02.2018 15:50:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
attach_file

Hva er tvangsekteskap?

Tvangsekteskap er når du ikke kan velge selv hvem du vil gifte deg med, om du vil være ugift eller utsettes for psykisk press og trusler om å gifte deg.

 

Les mer
account_circle