Hopp til hovedinnholdet

Hjelp! Jeg er en jente som liker to andre jenter. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fant ikke vanlig forelskelse så skriver på homofil. Jeg Crusher på to jenter, jeg har kjent hun ene lenger enn Hu andre men føler mer for Hu jeg har kjent kortest. I natt drømte jeg at jeg ble sammen med Hu jeg har kjent lengst, men har også drømt om hun jeg har kjent kortest. Hun jeg har kjent kortest snakker jeg med hver eneste dag, hun jeg har kjent lengst snakker jeg med noen ganger. Hva skal jeg gjøre? Hjelp!!! PS. Hun jeg har kjent kortest har sagt hun liker meg men vet ikke om hun vil inn i et forhold?! Hva skal det bety? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 11.03.2018 21:38:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle