Hopp til hovedinnholdet

Fikk nettopp vite at gutten jeg liker, liker en annen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som har nettopp fått vite at gutten jeg liker i 8 måneder liker en annen. Han stoler meg og derfor har han sagt det til meg. Men samtidig føler sorg som tar over meg. Jeg tror ikke hun liker han så jeg vet ikke hva jeg prøver på. Han sier det bare til meg. Han beskriver henne som jeg ville han skulle beskrive meg men, jeg er som en «søster» for han:( Jeg gir han selv om jeg ikke vil. Hva burde jeg gjøre. Burde jeg fortsette å være «søstra hans» eller skal jeg bare komme meg over han. Greia er at jeg klarer det ikke. Jeg har likt han snart i 10 måneder uten å ha likt noen andre. Det har gått masse rykter om at han liker meg. Men den følelsen om at han liker noen andre og at JEG er den første som får vite det. Jeg som liker han.....

SVAR

Besvart 10.05.2018 13:02:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle