Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner eksen, men liker en annen, hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg sendte inn et annet spørsmål for noen dager siden, men har ikke fått svar. Jeg savner eksen min veldig mye, men samtidig er jeg betatt av en annen. Hva gjør jeg. Jeg vil virkelig bli sammen med eksen igjen, men eg tror ikke han vill. Hva skal jeg gjøre. Hjelp!!!!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei! Og tusen takk for spørsmålet ditt!

Det er kjempe fint at du skriver til oss i ung.no når du lurer på noe! Beklager at du ikke har fått svar på ditt andre spørsmål, men jeg håper jeg kan hjelpe deg på veien med dette spørsmålet. Følelser og forelskese er ikke alltid så lett å håndtere og jeg skjønner godt at du er forvirret. Du skriver at du savner eksen din, men at du også er betatt av en annen. Kanskje det kan være en ide å prøve å bli kjent med disse to enda bedre og kanskje på andre måter enn før? Hvis du tilbringer mer tid eller snakker mer med hver av dem så kanskje det etter hvert blir lettere for deg å ta en avgjørelse? Men husk at det absolutt ikke er noe hastverk i å bestemme seg, men at å bli bedre kjent både kan hjelpe deg og gi deg nye venner. For å bli bedre kjent kan du kan for eksempel spørre om de vil bli med å finne på noe med deg, eller kanskje med noen venner om du har lyst til at dere skal være flere.

Du skriver at du har veldig lyst til å bli sammen med eksen din igjen, men at du ikke vet om han vil. Mitt beste tips vil være å først prøve å finne ut av om du har følelser for den andre du er betatt av eller om du virkelig liker eksen din. Når du har funnet du hvem du har mest følelser for så kan det være enklere å vite hva du skal gjøre. Hvis du virkelig ønsker å bli sammen med eksen din igjen, så er mitt beste tips å snakke med han. En slik samtale kan være ukomfortabel å ha, men som oftest kommer det mer ut av å ha den. Enten du finner ut det du håpet på eller ikke, så vet du i hvertfall hva han ønsker og dere kan vite hva dere kan forvente av hverandre. Jeg håper at dette hjelper deg litt også ønsker jeg deg lykke til!

Det ligger ved én artikkel som du kan ta en titt på for noen ekstra tips og råd.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse