Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke slutte å tenke på ham, jeg har skikkelig hjerte sorg og har aldri følt det sånn for noen før

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei jeg er en jente på 13 år snart 14. Jeg ha vært forelsket i en gutt lenge nå. Men han går nå på videregående. Han er 3 år eldre enn meg. Da han gikk i 10 kl. om vinteren så gikk han ofte ut av klasserommet, og dukket meg i snøskavvelen. Han søyet ofte med meg på bussen også. Men på torsdag så dukket han plutselig opp i bussen. Jeg aner ikke hva han gjorde der, men uansett, han la ikke merke til meg, jeg flørtet litt(etterpå så følte jeg meg litt dum) men han la ikke merke til meg i det hele tatt. Jeg har nå lagt han til msn-lista mi og venter på at han skal akseptere. På nettby.no står det også at han har kjæreste allerde, men det er mange der som sier det samme om bestevenninen sin for å vise hvor glad de er i dem, så jeg vet ikke. Her kommer spørsmålene:
1. Likte han meg, eller var det bare jeg som likte ham?
2.Hvorfor la han ikke merke til meg?
3.Jeg klarer ikke slutte å tenke på ham, jeg har skikkelig hjerte sorg og har aldri følt det sånn for noen før, av og til begynner jeg å gråte fordi jeg savner ham sånn, er det noe galt med meg eller er det bare min første ordentlige forelskelse med kraftig hjertesorg?
HJELP MEG!!!!!!! pliiisss
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

En forelskelse setter jo igang mye sterke følelser i deg og det kan variere mellom stor lykkefølelse og dyp fortvilelse, alt etter hvordan du tenker dette kan gå.  Det blir jo litt hjertesorg hvis forelskelsen er sterk, og man ikke får respons...  Heldigvis er det slik at hjertesorger GÅR OVER etter en tid, selv om det ikke kjennes slik akkurat nå.

Jeg kan ikke si deg om han liker deg eller ei.  Til det vet jeg altfor lite om saken.

Hvis han ikke la merke til deg på bussen, var det enten fordi han ikke er særlig interessert, eller fordi han lot som, eller faktisk ikke så at det var deg.  Du får se hva som skjer, om han vil prate med deg på msn, men for meg høres det kanskje ut som håpet ikke er så veldig stort for at han er forelsket i deg. 

-Men ting kan jo skje, og kanskje må du være litt mer synlig og ta mer kontakt og bli bedre kjent, og dermed ha muligheter..... -Kanskje er han også litt i eldste laget for deg ennå....

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om fjellvett?

Hva er aller viktigst å ta med seg på fjelltur?