Hopp til hovedinnholdet

Er det noen ting som er typisk om ein gutt liker ein jente?

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei:-)
Jeg er ein jente på 13år. Og greier ikke å motstå ein gutt på 21år. Vi chatter på msn. Og snakker om litt forskjellig. Han er veldig førlsom. Og vi er bare venner nå. Vi kjenner hverander, og hvet ikke om han førler noe for meg. Men jeg førler hvertfall masse for han! Han spørr f.eks: Er du redd for det. når jeg trur han skal fløtte.

Er det noen ting som er typisk om ein gutt liker ein jente?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.

Jeg skjønner at du synes at denne gutten virker spennende, men jeg synes også at du skal stoppe litt opp og tenke gjennom hva en mann på 21 år vil med en jente på 13 år? Her er det såpass stor aldersforskjell at jeg tviler på at det er vennskap han er ute etter. Det er særdeles skjeldent at en på 21 har mye til felles med en på 13. Dette sier jeg ikke for å såre deg, men for at du skal gruble litt om hva dette er. Jeg går ut fra at du kjenner til nettvett og at du ikke velger å møte han alene osv. Dette kan selvfølgelig være en hyggelig gutt, men det kan være lurt å bare chatte og ikke noe mer.

Gutter som er forelsket eller liker en jente ekstra godt, vil gjerne prøve og flørte litt. Dette kan du merke ved at han ser litt ekstra på deg, gir deg oppmerksomhet og komplimenter, oppholder seg i nærheten av deg og kanskje spør om dere skal finne på noe sammen. Noen gutter blir også litt "klumsete" når de forelsket, noen tuller mye og kan bli litt "plagsomme". Det er ikke alltid lett å vite hva som er hva, men noen tegn kan man se etter.

Vennlig hilsen helsesøster  
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om konfirmasjon?

Hvilken type livssyn må du tilhøre for å konfirmere deg borgerlig?