Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Saken er at kjæresten min skal i forsvaret nå til høsten. Han skal i 2. bataljonen. Det jeg lurer på og eg litt bekymret for er om jenter og gutter er sammen i 2. bataljonen eller om de er hver for seg og isåfall hvordan gutter og jenter er sammen i 2.bataljon Jeg vet at de som er fallskjermjeger ikke henger sammen med jentene, og at jentene er i noe som heter jegertroppen. Så jeg lurer på om det er noe sånn der også. Vi har vært sammen ganske lenge, men jeg vet ikke hvordan ting er når vi er borte fra hverandre så lenge og det bekymrer meg veldig... Jeg har lest mye om folk som har kjæreste som er i militæret og det ser ikke bra ut... Mange skriver at de slet med kåte jenter og gutter og at ting skjedde som «de der hjemme» aldri fikk greie om. Vi har mye sex, og er redd for at ting kan skje, at noen prøver seg, at han glipper osv. Også at han for eksempel må dele telt og såkalt «spoone» for å holde varmen sammen me en annen jente. Det er noe jeg ikke hadde tålt så veldig bra...

SVAR

Besvart 26.06.2018 19:05:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
account_circle