Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli glad i egen kropp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hvordan jeg kan unngå kroppspress, jeg har opplevd litt dritt av andre folk og par kommentarer jeg ikke likte så godt. Foreksempel, for ikke så lenge siden var jeg forelsket i en gutt og han likte meg også men så plutselig går han til venninna mi som får alltid gutter og sier til henne at henne er mye diggere enn meg, jeg ble veldig lei meg men jeg kom litt over det, men nå får hun venninna mi alle guttene jeg snakket med før og henne får også mange andre, jeg tenker at de liker henne mest for kroppen fordi mange gutter ser på rumpe osv, jeg føler ikke meg bra nok for noen. Hvorfor skal de velge meg, når det finnes så mange andre finere og digger enn meg? Jeg har alltid den tanken i hodet og jeg vil ikke ha den. Jeg synes ikke at jeg er fin nok for noen.

SVAR

Besvart 28.06.2018 22:06:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle