Hopp til hovedinnholdet

Moren min tvinger meg til å be og sier jeg kanskje må til eksorsist

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 14 og jeg vet virkelig ikke have jeg skal gjøre. Moren min er veldig religiøs, og hun hater homosexuelle,og for et par dager siden fant hun et par tegninger av et pentegram og et par sånne ting. Siden det har hun tvunget meg til å be hver dag. Og hvis jeg ikke gjør som hun sier så begunner hun å prate på hvordan alle som ikke gjør som“gud” sier så kommer du til å brenne i helvete. Og at den eneste utveien for meg er å gå til en eksorsist hvis jeg ikke kommer nermere gud. Det store problemet som jeg har er at jeg er en atheist og bifil.... jeg orker nesten ikke mer, jeg tørr ikke å si noe som er mot mamma, og jeg er redd for at Hun skal finne det ut. Pappa er ikke religiøs i det hele tatt og Det hadde sikkert gått bedre hvis jeg fortalte ham om dette, men tenk om det ikke blir bedre? Mamma sprer bare så fryktelig mye hat mot homosexuelle og trans personer og jeg har tenkt å si det til en lærer som jeg stoler på, men det er så lenge til skolen begynner.

SVAR

Besvart 01.07.2018 10:37:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle