Hopp til hovedinnholdet

Har kjærlighetssorg..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det var litt vanskelig å velge tema, fordi dere ville ikke svare på Forelskelse, og Sorg/Kriser virka mye verre enn dette Så problemet mitt er at kjæresten min slo opp for cirka 1 måned siden. Siden da har jeg hatt det ekstremt vanskelig, og jeg har kjærlighetsorg. Jeg tenker på ho hver dag! Et annet stort problem er at ho ikke vil snakke med meg om hvorfor ho slo opp! Jeg er også veldig redd for at ho går rundt og sier en stor hemmelighet som jeg sa til ho når vi var sammen, også er jeg redd for at ho går rundt og forteller dritt om meg. Ho og moren har ikke oppført seg fint mot meg heller... Hvordan kan jeg få eksen min til å fortelle om hvorfor ho slo opp?

SVAR

Besvart 16.08.2018 18:04:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle