Hopp til hovedinnholdet

Ønsker ikke å ha et puleforhold!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en kjæreste vært ilag over ett halt år. han er to år eldre en meg. pleier ofte å henge ilag, begge er veldig forelsket i hverandre. probleme er bare vi pleier å ha samleie sånn 3-4 ganger hver gang vi er med hverandre. jeg har lyst han har lyst. Men de irriterer meg litt, for vill ikke ha puleforhold att begge bare kommer til hverande og forventer vi skal ha samleie. viss dere skjønner. vett ikke helt va jeg skal gjøre heller fordi jeg har lyst selv. håper å få svar! for er litt bekymret

SVAR

Besvart 21.08.2018 10:57:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Har du hatt sex uten å ønske det?

Det kan hende du gikk med på en seksuell aktivitet for å tilfredsstille partnerens behov, uten at du hadde så lyst. Husk at hver eneste ting dere foreslår å gjøre skal dere begge to være enige i. Kanskje har du vært i en situasjon der du ikke har greid å sette de grensene, for eksempel på en fest. Det er ennå vanskeligere om du ikke er edru. Du kan få hjelp.

Les mer
account_circle