Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, som jeg er sikker på liker meg, men vet ikke?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg skal ikke spørre om kjønnsidentitetgreier, men jeg kunne ikke trykke videre når jeg trykket på forelskelse. Jeg liker en gutt som jeg er ganske sikker på at liker meg å, men vet ikke. Han går i klassen min forresten. Vi har klina før men etter det så ble det bare kleint på skolen og vi mista kontakten på skolen litt men så ble vi kjempegode venner igjen nå som skolen starta. I dag var vi hos en venn av begge to, mest han jeg liker og han vennen er en gutt han å. Men i dag fingra han meg? Og jeg lot det skje men jeg vet ikke hva som skal skje i morgen på skolen? Også, burde jeg skrive noe GIL han? For vi har ikke no kontakt på Snapchat eller snakker sammen ellers enn skole evt hvis vi henger? Også er jeg litt redd for at han andre vi var hos, bestevennen til han, liker meg..

Besvart 29.08.2018 17:35
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss i Ung.no.

Det viktigste du kan gjøre er å bli sikker på hvem du liker!

Du sier at du er redd for at han andre gutten som dere besøkte liker deg. Ok, hvis han gjør det, liker du han? Er du da villig til å miste gutten i klassen som du har klina med? 

Du må ikke føle deg presset til å gjøre noe som du ikke ønsker. Ikke la noen fingre deg eller andre seksuelle handlinger hvis du ikke vil det selv! Husk, at det er kun du selv som bestemmer over din kropp og dine ønsker!

Hvis det er gutten i klassen du er interessert og vil ha et forhold til, kan du være mer i nærheten av han. Bli enda mer kjent med han, smile og vise at du liker han. 

Liker han deg også, vil dere snart finne ut at dere trives sammen og utveksle Snapchat, samt henge mer sammen.

Forsøk å være mer tålmodig, kjenn på spenningen med å være litt forelsket og vis han mer interesse på skolen.

Her kan du lese mer om å være forelsket og ta det første steget.

Håper at du har fått svar på ditt spørsmål og lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse