Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, som jeg er sikker på liker meg, men vet ikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal ikke spørre om kjønnsidentitetgreier, men jeg kunne ikke trykke videre når jeg trykket på forelskelse. Jeg liker en gutt som jeg er ganske sikker på at liker meg å, men vet ikke. Han går i klassen min forresten. Vi har klina før men etter det så ble det bare kleint på skolen og vi mista kontakten på skolen litt men så ble vi kjempegode venner igjen nå som skolen starta. I dag var vi hos en venn av begge to, mest han jeg liker og han vennen er en gutt han å. Men i dag fingra han meg? Og jeg lot det skje men jeg vet ikke hva som skal skje i morgen på skolen? Også, burde jeg skrive noe GIL han? For vi har ikke no kontakt på Snapchat eller snakker sammen ellers enn skole evt hvis vi henger? Også er jeg litt redd for at han andre vi var hos, bestevennen til han, liker meg..

SVAR

Besvart 29.08.2018 17:35:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle