Hopp til hovedinnholdet

Burde kjæresten min tolerere at jeg har gutte-venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min har vært sammen i 2 år. Tidligere hadde jeg en kompis. For hver gang jeg og denne kompisen fant på noe sammen, klagde han gjerne lenge over det. Så jeg begrenset tiden jeg var med denne kompisen fordi jeg ikke orket klagingen. Etter han hadde klaget nok, (og av noen andre grunner) avsluttet jeg vennskapet mitt med denne kompisen. Samtidig fikk jeg ny kompis som jeg henger med nå. Kjæresten min klagde på dette slik at jeg begrenset tiden til denne kompisen. Han føler seg underprioritert, noe jeg syntes er galt ettersom jeg ikke avsetter noe tid til kompisen min, kun trening (noe jeg gjør uansett). Jeg har vært med disse kompisene kun pga vennskap. Jeg forteller kjæresten min det, noe han tror på, men han liker ikke følelsen av at jeg er med dem. Jeg elsker kjæresten min og er lei av konfliktene. Samtidig er vennskapene veldig viktig for meg! SPM: Må han tolerere at jeg har guttevenner? eller må jeg tolerere at han ikke liker det og gi opp vennskapet(/ene) for han?

SVAR

Besvart 17.09.2018 08:51:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle