Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli bedre kjent med en gutt jeg liker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har akkuratt begynt 1 Vgs og det er veldig mange nye å bli kjent med. Det er en gutt jeg har begynt å crushe på, og han er venn med noen av vennene mine som går i en annen klasse. Her om dagen var vi på en fest sammen, men jeg turte ikke snakke så mye med han. Nå har jeg lyst til å gå utenfor komfortsonen min og prøve å bli kjent med han. Det eneste jeg synes er vanskelig er at jeg går i klasse med en jente som prøver seg på flere gutter samtidig. Hun flørter allerede med flere gutter, og nå begynner hun å skryte av at hun prøver seg på denne gutten også (hun vet at jeg synes han er søt, men ikke at jeg liker han). Burde jeg fortelle henne at jeg liker han? Og hvordan kan jeg bli bedre kjent med gutten?

SVAR

Besvart 18.09.2018 16:53:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle