Hopp til hovedinnholdet

Kjøresten overser meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

kjæresten min og jeg har vært sammen i 3 år snart. i de siste 2 månede har har vært ute med gutta HVER ENESTE DAG, JEG LOVER HVER ENESTE DAG kommer han hjem klokka 23:00 om natta og går ut klokka 13:00 om dagen. vi får aldri snakka sammen og han er opptatt hele tida. han sender meg aldri meldinger eller ringer meg.. men på Snapchat ser jeg at han er aktiv og han chatter jenter hele tiden. jeg synes det er urettferdig at han behandler meg sånn. har snakket med han og det hjelper ikke... hva skal jeg gjøre? burde jeg slå opp? han er jo uansett bare opptatt med gutta hver eneste dag, etter skolen også.

SVAR

Besvart 12.10.2018 21:23:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle