Hopp til hovedinnholdet

Kjøresten overser meg

Jente 16 år
 

Spørsmål

kjæresten min og jeg har vært sammen i 3 år snart. i de siste 2 månede har har vært ute med gutta HVER ENESTE DAG, JEG LOVER HVER ENESTE DAG kommer han hjem klokka 23:00 om natta og går ut klokka 13:00 om dagen. vi får aldri snakka sammen og han er opptatt hele tida. han sender meg aldri meldinger eller ringer meg.. men på Snapchat ser jeg at han er aktiv og han chatter jenter hele tiden. jeg synes det er urettferdig at han behandler meg sånn. har snakket med han og det hjelper ikke... hva skal jeg gjøre? burde jeg slå opp? han er jo uansett bare opptatt med gutta hver eneste dag, etter skolen også.

Besvart 12.10.2018 21:23
 

Svar
Hei

Dette skjønner jeg at du synes er kjipt! Han er tydeligvis inne i en periode hvor han trenger å være mye med gutta, og gjøre ting sammen med de. Jeg skjønner at dette er kjipt for deg, og at det sårer ekstra mye, når han ikke gjør noe, selv om du har sagt ifra. Jeg synes at du skal prate med han en gang til, og si hva du føler og mener. Også tror jeg at du selv må føle hva som er riktig. Det kan kanskje ta litt tid, å finne ut av hva du vil, men det er det nok bare du som kan finne ut av :-)

Om han behandler deg dårlig, og er med andre jenter, så vil jeg si at jeg tror det er et lurt valg å ikke være sammen med han lenger. Men det hørtes ikke ut som om du var helt sikker på dette. Så, som sagt, så tror jeg at du vet best akkurat hva du skal gjøre! Du er uansett veldig tøff, som har sagt ifra til han hva du føler, selv om du ikke fikk responsen du ønsket :-) 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse