Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i ei jente.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg visste ikke hvor jeg skulle skrive dette så jeg valgte denne kategorien. Jeg liker virkelig en jente i 10. Klasse, jeg går i 9. Klasse. Idag var jeg på "plassen" som vi kaller det, der 9. Og 10. Klasse står i friminuttene. Jeg kunne se henne, og så på henne og så vekk når hun så mot meg. Burde jeg prøve å få øyekontakt og blunke;) mot henne, og se om hun reagerer eller la det være å vente til hun fersker meg?? Takk for svar.

SVAR

Besvart 16.10.2018 23:31:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

9 flørtetips for Snapchat

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

 

Les mer
account_circle