Hopp til hovedinnholdet

Forelska i læreren min

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei jeg er 17 år gamel jente er forelska i læren min  og jeg tør ikke si det til han fordi jeg er redd for at han skal sii gå vekk du er somalisk jente i liker ikke de som har brun hud farge så hva skal jeg gjøre med han

Besvart 14.10.2018 12:49
 

Svar
Hei

Du er ikke alene om å bli forelska i læreren din. Jeg er litt usikker på om det er lurt å si det til læreren din. Sannsynligvis kommer han ikke til å si det du er redd for at han skal si: at du skal gå vekk fordi du er somalsk eller har brun hudfarge..... Tenk likevel over hva du kan oppnå ved å si i fra til læreren din.

Lærere har ikke lov til å ha et forhold til en elev. En lærer kan heller ikke snakke med en elev om det hvis vedkommende blir forelsket i en av elevene i klassen. Prøv om du kan kose deg med forelskelsen og la det være med det. Og prøv å aksepter at dere to ikke kan bli kjærester så lenge han er læreren din. Forelskelse kan handle om en drøm eller fantasi om for eksempel hvordan man tror det er å være kjæreste med en person. Det er ikke sikkert virkeligheten er slik man drømmer om. Men det kan likevel være fint å kose seg med de tankene man har. Hva som skjer i fremtiden når han ikke er læreren din lengre, gjenstår å se. Noen gifter seg med læreren sin. Men det er sjelden. Se også vedlagt artikkel.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer

Ulykkelig forelskelse

Jente sitter på bakken (www.colourbox.com)

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, men at personen du likte ikke følte det samme tilbake. Eller at du har ønsket å bli venn med en spesiell person, men at denne personen ikke ønsket å bli venn tilbake. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

Les mer

Zelda om forelskelse

Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Forelsket som Zelda og klarer ikke tenke på noe annet? Eller har du ikke kjæreste og er litt miisunnelig? Les mer på emnet "Forelskelse" her på ung.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse