Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er skikkelig forelska i en gutt og vet ikke hva jeg skal gjøre, vi var kjærester og jeg slo opp med han siden jeg følte at vi aldri egentlig var sammen. De siste årene så har alt bare vært kleint mellom oss og vi har ikke snakket så mye, helt til det siste halvåret. Vi begge tar hverandre i å se på den andre, og når han snakker når vi henger med folk så ser han kun på meg. Jeg drømmer om han og sitter ofte i timen og forestiller oss sammen hele tiden. Det kribler i magen hver gang jeg ser han og når han snakker. Jeg har så lyst til å bli sammen med ham, men vil ikke ødelegge noe. Hva skal jeg gjøre? PS: forelskelse kom ikke opp som en kategori.

SVAR

Besvart 22.10.2018 12:05:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle