Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som bor langt unna.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Møtte en gutt tidlig i sommer, vi bor i forskjellige byer. Han kom hit, og var her i to dager. Vi hadde det fint sammen og jeg merka at kjemien var der. Vi pratet hele tiden etter dette møte. Noen uker senere kom han tilbake, også denne gangen gikk bra og følte oss tryggere på hverandre. Etter dette fortsatte vi å holde kontakten gjennom snap og prating i tlf. Vi er der for hverandre og er åpen med hverandre. Jeg dro til han i høstferien og var der ca 5 dager. Det var veldig koselig og det endte også opp med at vi hadde sex, første gang for begge. Nå er vi sammen og vi har vært åpen med følelsene til hverandre hele veien og hatt god kommunikasjon. Han er ett år eldre. Han bor fortsatt 6t unna meg, men han vil søke om jobb her, og hvis han får det så flytter han,han er snart ferdig med utdanningen sin. Jeg blir skikkelig lei meg hvis han ikke får jobb. Hva tenker dere rundt alt dette? Er det vanlig å få følelser så fort?Jeg føler jeg kjenner han og funger avstandsforhold i lengden?

SVAR

Besvart 01.11.2018 09:56:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle