Hopp til hovedinnholdet

Forelsket, men ganske sjenert ovenfor den jeg liker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg strever med noe. Det er både negativt og positivt føler jeg. Jeg er nemlig forelsket. Jeg føler det er en deilig følelse av å få høre/se den jeg liker, men på den andre siden stresser det meg også. Jeg og den jeg liker ble litt venner. Vi pleide før å snakke utrolig mye på snapchat. Vi snakker ikke så mye som vi gjorde den gangen nå da. Vi går på samme skole også. Problemet er at vi er begge to ganske sjenerte, veldig nervøse og syntes ting er flaut. Selv om jeg tror/jeg vet faktisk at vedkommende liker meg. Det var en gang jeg sto på busstoppet og hørte at hun sa til vennen sin at hun likte meg. Jeg smeltet. Jeg ble sykt stressa. Jeg føler jeg har høy selvtillit, jeg er ikke redd for å vise meg, eller f.eks være på scenen med bandet mitt, men når det kommer til å starte en samtale med vedkommende eller si mine følelser ut finner jeg det ganske vanskelig. Jeg vil gjerne si mine følelser og snakke med hun oftere, men jeg skjønner ikke. Jeg kan trøste med at jeg turte da. Men...

SVAR

Besvart 04.11.2018 08:02:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle