Hopp til hovedinnholdet

Jeg har flørtet med en annen en kjæresten - hva gjør jeg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg tror kanskje jeg har gjort no dumt, jeg er i et forhold med en gutt jeg er utrolig glad i og vi har vært sammen i et halvt år. Han går på er 16, så han går på vgs. Jeg har en av kompisene hans på snap og jeg har snakket en del med han. Det som er er at jeg på en måte har snakket dirty med kompisen til kjæresten min, jeg har snakket masse med han og sendt både rumpebilde og bilde av meg i undertøy. Denne kompisen har sagt at dette er mellom oss to, og at han ikke sier noe til kjæresten min, men jeg synes det var litt dumt av meg, siden jeg ikke har lyst til å såre han jeg er sammen med. Det er bare det at jeg på en måte likte å snakke sånn med kompisen, jeg har jo på en måte litt følelser for han, men velger å holde meg til kjæresten min. Det som var med kompisen var at han sa masse fine ting til meg og sa det at han håpet at han kunne våkne til et fint bilde, liksom bilde av meg i undertøy eller rumpebilde. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg si det til kj?

Besvart 31.10.2018 10:02
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du har et vanskelig dilemma. Det positive er at du angrer på denne handlingen, og at du nå vet at du ikke kommer til å gjøre noe slikt igjen! I løpet av livet gjør vi mennesker feil, og det er viktig å huske på at det er helt normalt. 

Mitt råd er at du prøver å kjenne etter hva du selv har mest lyst til. For meg høres det kanskje ut som om flørtingen med kompisen til kjæresten gnager på samvittigheten din. Da kan det være mest rettferdig ovenfor deg selv og kjæresten din å snakke om det. 

Du kan nok forvente at det blir litt problemer ut av dette. Men, du har i det minste lært noe :) 

Til slutt vil jeg si at du ikke bør sende lettkledde bilder over nett. De kan havne i feil hender. Under ligger artikler med informasjon om dette. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse