Hopp til hovedinnholdet

Jeg har flørtet med en annen en kjæresten - hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg tror kanskje jeg har gjort no dumt, jeg er i et forhold med en gutt jeg er utrolig glad i og vi har vært sammen i et halvt år. Han går på er 16, så han går på vgs. Jeg har en av kompisene hans på snap og jeg har snakket en del med han. Det som er er at jeg på en måte har snakket dirty med kompisen til kjæresten min, jeg har snakket masse med han og sendt både rumpebilde og bilde av meg i undertøy. Denne kompisen har sagt at dette er mellom oss to, og at han ikke sier noe til kjæresten min, men jeg synes det var litt dumt av meg, siden jeg ikke har lyst til å såre han jeg er sammen med. Det er bare det at jeg på en måte likte å snakke sånn med kompisen, jeg har jo på en måte litt følelser for han, men velger å holde meg til kjæresten min. Det som var med kompisen var at han sa masse fine ting til meg og sa det at han håpet at han kunne våkne til et fint bilde, liksom bilde av meg i undertøy eller rumpebilde. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg si det til kj?

SVAR

Besvart 31.10.2018 10:02:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle