Hopp til hovedinnholdet

Flørter med en annen en kjæresten, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sammen med en gutt som jeg er utrolig glad i, men saken er det at jeg tror jeg liker en av kompisene hans? Jeg har han på snap og vi har snakket utrolig mye, o jeg har sendt rumpebilde og bilde av meg i undertøy til han. Han sier det at jeg er fin og at kjæresten min er heldig som har meg OVS. Jeg snakket med han om at jeg tror jeg liker han litt, og han har blitt veldig glad i meg å, men det beste er å være sammen med kjæresten min. Jeg er jo litt enig i det, men jeg klarer ikke slutte å tenke på han, of nå svarer han ikke på snappene mine heller.... Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 01.11.2018 12:36:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle