Hopp til hovedinnholdet

Flørter med en annen en kjæresten, hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er sammen med en gutt som jeg er utrolig glad i, men saken er det at jeg tror jeg liker en av kompisene hans? Jeg har han på snap og vi har snakket utrolig mye, o jeg har sendt rumpebilde og bilde av meg i undertøy til han. Han sier det at jeg er fin og at kjæresten min er heldig som har meg OVS. Jeg snakket med han om at jeg tror jeg liker han litt, og han har blitt veldig glad i meg å, men det beste er å være sammen med kjæresten min. Jeg er jo litt enig i det, men jeg klarer ikke slutte å tenke på han, of nå svarer han ikke på snappene mine heller.... Hva skal jeg gjøre?

Besvart 01.11.2018 12:36
 

Svar
Hei

Hvis du har følelser for en annen enn kjæresten din, bør du gjøre det slutt. Det blir mest rettferdig ovenfor både deg og kjæresten din. 

Eventuelt kan du snakke med kjæresten din om det som har skjedd, og velge å ikke ha kontakt med kompisen hans mer. Det kan hende det blir problematisk når du forteller kjæresten din om det, men du har i hvert fall erfart at forhold dreier seg om at man holder seg til èn person. Forklar han at du nå vet dette, og at du vil jobbe med forholdet videre.

Om du kjenner på at det blir feil, og at du heller ønsker å være singel og flørte litt - gjør det slutt og gå videre. Alle mennesker gjør feil, og man må erfare for å lære. Tenk at dette forholdet ikke passet deg nå. 

Et godt råd er å vurdere litt når du sender nakenbilder over nett, uavhengig av hvem det er til. Det vil alltid være en risiko for at de havner i feil hender. Se på artiklene under. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse