Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men syntes det er vanskelig å vise det.

Jente 16 år
 

Spørsmål

t jeg liker veldig godt og som også liker meg veldig godt, men han sier at han blir lei for han føler at jeg ikke bryr meg like mye som han. fordi jeg er dårlig på å vise at jeg bryr meg om folk over nettet også har jeg hatt det veldig dårlig i det siste så jeg har ikke hatt så mye motivasjon. Jeg har vært med han et par ganger også og da klarer jeg å vise følelsene mine, men jeg har nesten ikke tid til å verme han. Jeg har tenkt på om jeg bare skal slutte å snakke med han, men kver gang jeg prøver så blir jeg bare så sykt lei meg.

Besvart 04.11.2018 21:55
 

Svar
Hei

Slik jeg forstår spørsmålet ditt er du forelsket i en gutt, men syntes det er vanskelig å vise det.

Vi mennesker er ulike, og noen trenger mer tid før de kan åpne seg helt opp. Det er ikke nødvendigvis et problem at du syntes det er vanskelig å vise følelser - det kan bare bety at du trenger litt tid. Et tips kan være å prate litt med gutten om det som er vanskelig. På den måten viser du at du tør å være ærlig med han. Men, ta ting i ditt tempo - det er ikke noe i veien med å bruke litt tid. 

Hvis gutten ikke aksepterer at du trenger litt tid, er det ikke sikkert det er meningen at det skal bli dere to. Gi deg selv den tiden du trenger, og se på artiklene under. 

Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse