Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i broren til venninna mi.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Eg lure på om det er normalt og bli forelsket i broren til venninna di, eg e no d og han like rompa mi og eg like sicks packen hans. Han er to år eldre enn meg, og eg blir rød når vi snakker om han. Hilsen jente 14

Besvart 07.11.2018 21:48
 

Svar
Hei

Vi kan ikke alltid velge hvem vi forelsker oss i, og du er nok ikke den første som har forelsket deg i broren til ei venninne. 

Hvis du vil gjøre noe videre med denne forelskelsen tror jeg du kan tjene på å snakke med venninnen din om det, slik at hun vet at du har et godt øye til han. Utover det er det ikke noe unormalt i forelskelsen du beskriver. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse