Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke slutte å tenke på henne

Gutt 15 år
 

Spørsmål

hei jeg liker enn jenteog jeg prøvde meg på henne men jeg angrer sidden det var 1 uka siden hun slo opp med kj sin og jeg prøvde meg så svarte hun ikke og slutta og snakke med meg pluss jeg sa til henne at jeg ikke liker henne for å se hva hun svarer hun sa det r bare kos så jeg klarer ikkke å slutte å tenke på henne hværedag.

Besvart 06.11.2018 08:47
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg skjønner at dette er veldig kjipt for deg, det er vondt å bli avist av den man liker. Jeg tenker at du kanskje kan snakke med henne og fortelle hva du tenker rundt dette, og at du er lei deg for at det ble slik det ble. Hvis hun ikke vil snakke med deg eller det er lite nytte i det, så tror jeg du bare må akseptere og prøve å ikke tenke så mye på det, selv om det kan være vanskelig. 

Det er viktig at du husker på at du er 15 år, og du kommer mest sannsynlig til å forelske deg mange ganger i løpet av livet. Selv om det kanskje ikke gikk med denne jenta, så er det "mange fisk i havet"

Se gjerne på vedlagte artikler. 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? Husk at man ikke kan bli likt av absolutt alle. Hva kan du gjøre?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse