Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan skaffe meg kjæreste?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har så fryktelig lyst på en kjæreste! Jeg er dessuten skikkelig seksuelt frustrert og er fullstendig lei av porno. Men problemet er egentlig at jeg har så spesiell kombinasjon av interesser. Jeg liker liksom Anime og norsk politikk, litteratur frå 1800-talet og Elder Scrolls, alt på en gang! Jeg føler at min kombinasjon av interesser er så pass uvanlig at jeg sliter med å finne en partner som liker de samme tingene som meg. Har dere noen tips til hvordan jeg kan skaffe meg en kjæreste?

SVAR

Besvart 15.11.2018 20:31:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Er du lei av å onanere?

Mange skriver til ung.no og mener de onanerer for mye eller synes onaneringen har blitt kjedelig. Her er tipsene.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
account_circle