Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Tips til hvordan skaffe meg kjæreste?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har så fryktelig lyst på en kjæreste! Jeg er dessuten skikkelig seksuelt frustrert og er fullstendig lei av porno. Men problemet er egentlig at jeg har så spesiell kombinasjon av interesser. Jeg liker liksom Anime og norsk politikk, litteratur frå 1800-talet og Elder Scrolls, alt på en gang! Jeg føler at min kombinasjon av interesser er så pass uvanlig at jeg sliter med å finne en partner som liker de samme tingene som meg. Har dere noen tips til hvordan jeg kan skaffe meg en kjæreste?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer